Tender ar putea fi arestat miine

Propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Ovidiu Tender va fi analizată sâmbătă la prânz de către Tribunalul Bucureşti. Avocaţii lui Tender nu se vor prezenta mâine la tribunal, deoarece nu sunt în ţară, în timp ce clientul lor a anunţat că nu va veni decât dacă va fi citat, deoarece starea de sănătate nu îi permite.

Vineri, procurorii au cerut tribunalului înlocuirea măsurii preventive de interdicţie de a părăsi ţara cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, pentru Ovidiu Tender.

În acealaşi dosar cu Tender este acuzat şi Marian Alexandru Iancu, aceştia fiind acuzaţi că au adus prejudicii financiare statului român, în valoare de 2.700 de miliarde de lei vechi.

Ovidiu Tender şi Marian Alexandru Iancu au fost puşi sub acuzare pe 20 februarie 2006.Tender este acuzat de înşelăciune, bancrută frauduloasă, instigare la abuz în serviciu, spălare de bani, precum şi constituire şi apartenenţă la un grup de criminalitate organizată.

De cealaltă parte, Marian Iancu, este acuzat de complicitate la înÅŸelăciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei (în formă calificată ÅŸi continuată – două infracÅ£iuni), spălare de bani, precum ÅŸi constituire ÅŸi apartenenţă la un grup de criminalitate organizată.

Adauga un comentariu

*