Dragomir: “Seche e la pământ”

În emisiunea Fanatik Show de luni seara, preşedintele LPF Dumitru Dragomir a spus despre patronul echipei moldovene că se află într-o situaţie critică din multe puncte de vedere.

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat că patronul băcăuan Dumitru Sechelariu trece printr-o perioadă mai puţin fastă atât din punct de vedere medical, cât şi financiar.
Fostul primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a spus în mai multe rânduri că a investit în echipa de fotbal peste patru milioane de dolari. “Plăcerile se plătesc”, a afirmat sec patronul băcăuan. Dumitru Dragomir nu a uitat să spună despre Sechelariu că el a impus momentul zero în fotbalul românesc. “A venit la mine şi mi-a spus că trebuie să facem ceva pentru ca fotbalul românesc să fie credibil. Le-a vorbit deschis patronilor la acea întâlnire. Eu l-am susţinut, şi până la urmă aranjamentele au dispărut. Sechelariu are un mare merit în curăţirea fotbalului nostru. Este un om care a băgat bani mulţi în fotbal, iar acum am înţeles că nu mai are nici un sfanţ. O duce rău de tot cu banii, mai mult, este şi bolnav. Acum vor să-i ia şi fabrica Letea. E păcat că au sărit pe el toţi ca nişte hiene. Este nevinovat, dar au vrut să-i strice imaginea. Vă spun cu mâna pe inimă că, dacă mâine sunt alegeri, Dumitru Sechelariu câştigă funcţia de primar cu peste 90%”, a punctat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.
“Corleone” a spus despre finul său, Gheorghe Chivorchian, că alături de MM Stoica şi de Cristi Borcea este unul dintre cei mai capabili preşedinţi din fotbalul românesc. “Chivorchian poate conduce şi acum Liga. Ca el mai sunt şi Mihai Stoica, Cristi Borcea sau Marius Stan. Dacă Chivorchian nu va ieşi înaintea mea la pensie, poate veni să-mi ia locul”, a conchis Dragomir.

DNA face verificări care privesc modul de finanţare a FCM Bacău
Procurorii anticorupţie au declanşat o verificare la modul de finanţare a FCM Bacău, precum şi a construcţiei cartodromului din acelaşi oraş, în acest sens fiind audiaţi, ieri, mai mulţi reprezentanţi ai clubului.
Cătălin Dancu, avocatul care îi reprezintă în cauză pe mai mulţi dintre cei citaţi marţi, s-a prezentat la Departamentul Naţional Anticorupţie în jurul orei 10:00, susţinând că a venit pentru a aduce documente care să ateste legalitatea tranzacţiilor financiare ale FCM Bacău. “Procurorii au declanşat o verificare privitoare la modul de finanţare a FCM Bacău şi în legătură cu construcţia kartodromului de la Bacău. Sunt verificate şapte-opt persoane, printre care şi preşedintele formaţiei FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian (foto). Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacăului, nu are nici o calitate în acest dosar”, a declarat la sosirea la DNA avocatul Cătălin Dancu.

Goian, printre primii ÅŸase fundaÅŸi din lume
Dumitru Dragomir a spus că fundaşul Stelei, Dorin Goian (foto, în albastru), va fi titular în naţionala României pentru că este cel mai bun fundaş central din ţară. “La felul cum evoluează, tehnicianul Victor Piţurcă nu are cum să nu-l bage titular. La această oră Dorin Goian este printre primii şase fundaşi centrali din lume. Campioana Italiei, Juventus Torino, nu are nici un fundaş de valoarea lui. Steaua şi Bacăul vor lua bani frumoşi de pe urma unui posibil transfer al său în străinătate”, a spus preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. (Laurenţiu MUSCALU)

Sechelariu: “Dorin nu bea şi nu fumează”
Preşedintele de onoare al băcăuanilor, Dumitru Sechelariu, este convins că Dorin Goian va ajunge în scurt timp la un club de renume din Europa. “Dorin Goian este un profesionist desăvârşit. Se culcă devreme, nu bea şi nu fumează. Poate juca fără probleme la echipe precum Real Madrid, Manchester United sau Juventus Torino. Am vrut să fac o echipă mare la Bacău, dar nu am putut. I-am dat lui Gigi Becali tot ce am avut mai bun şi mă bucur acum şi eu pentru rezultatele Stelei”, a declarat Seche.

Sursa: www.prosport.ro

Adauga un comentariu

*