Conducerea RAFO – demisa de Marian Iancu intr-o AGA care n-a avut loc

rafoBursa de Valori a fost instiintata printr-un fax trimis de Balkan Petroleum ca administratorul unic al RAFO – firma V&V Trading Company – a fost inlocuit cu Lucian Bogdan Salajan. Mai mult, conform aceluiasi comunicat, V&V este trasa la raspundere pentru presupuse prejudicii in valoare de 122 milioane USD.

Halucinantul comunicat este semnat de Marian Iancu din partea Balkan Petroleum si se doreste a fi o notificare cu privire la o AGA RAFO din data de 7 februarie.

O copie a acestui comunicat poate fi descarcata de la adresa http://www.bvb.ro/infocont/infocont06/RAF210206.gif

Numai ca AGA din 7 februarie nu a avut loc deoarece a fost suspendata de Tribunalul Bacau ca urmare a unei solicitari facute de Raglam Overseas, firma din grupul Alfa Oil, din care mai fac parte Expanet Trading (care proceseaza titei la Rafo) si Calder A International (care a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Rafo).
Intr-adevar, pe ordinea de zi a adunarii generale din 7 februarie figura si indepartarea din functie a actualului director general, Paul Ivascu, si a firmei sale de administrare, V & V Trading.

Disensiunile au aparut ca urmare a conflictului dintre Calder si Balkan Petroleum, care isi disputau statutul de actionar majoritar la Rafo, fiecare obtinand castig de cauza in instantele de judecata. Ivascu s-a situat de partea firmei Calder, iar Balkan Petroleum urma sa-l indeparteze din functie.

AGA din 7 februarie a fost anulata, la fel ca si cea din 18 februarie.

Comentarii

  1. Cei de la v&v sunt niste securisti imputiti si niste tradatori. Ar merita sa putrezeasca in PUSCARIE!!!

Adauga un comentariu

*