Chivorchian isi critica dur jucatorii

Conform editiei on-line a Prosport, după remiza obţinută simbata pe teren propriu, în faţa divizionarei B1, conducătorul grupării băcăuane a fost extrem de supărat pe elevii antrenaţi de Cristi Popovici.
“Jucătorii noştri şi-au spus probabil că cei de la Botoşani reprezintă o echipă modestă, dar s-a dovedit că s-au înşelat. În general, formaţiile din Divizia A au probleme de mentalitate pe care nu le poate rezolva antrenorul, ci doar psihologul. Nici Bacăul nu stă mai bine la acest capitol”, a declarat Chivorchian, care le-a fixat ca obiectiv “taurilor”, în returul campionatului, poziţionarea pe locul 12.

Altfel, băcăuanii deţin un record negativ greu de egalat: nici o victorie în deplasare în ultimele trei sezoane. “Consider că am avut ghinion. Am condus de multe ori în partidele din deplasare, dar am fost învinşi. Trebuie să «spargem gheaţa» în acest retur de campionat”, a comentat Chivorchian. În ciuda rezultatelor oscilante din ultima vreme, antrenorul Cristi Popovici este încrezător în forţa echipei sale. “Un debut cu dreptul în prima etapă, cu FC Naţional, ne-ar da <> pentru întreg sezonul. Însă problema noastră rămâne la finalizare. Avem atacanţi talentaţi, dar nu se concentrează de fiecare dată în faţa porţii. Ne creăm ocazii de gol, dar nu reuşim să marcăm. În sezonul trecut am avut a treia apărare din Divizia A şi sper să ne menţinem pe aceeaşi linie. Dacă o să marcăm şi un gol mai mult ca adversarul, atunci ne putem considera o formaţie solidă şi echilibrată pe posturi”, a spus tehnicianul galben-albaştrilor.

Adauga un comentariu

*