Luni, 20 februarie, un nou termen in dosarul RAFO

La Tribunalul Bucuresti este programat luni un nou termen in dosarul RAFO, in care omul de afaceri Corneliu Iacobov este acuzat ca a prejudiciat societatea de la Onesti cu peste 243 de miliarde de lei vechi.

Corneliu Iacobov a fost trimis in judecata in dosarul RAFO, in luna noiembrie 2005, de procurori din Parchetul de pe langa ICCJ, sub acuzatia de spalare de bani, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata.

Potrivit anchetei in perioada 21-31 ianuarie 2003 inculpatii, in calitate de administratori – Iacobov si Gaureanu – si respectiv de directori – Marin Marin si Luchian Liliana – au initiat constituirea unei asocieri in vederea savarsirii de infractiuni, urmata de savarsirea efectiva a acestora, consecinta fiind crearea unui prejudiciu in dauna SC RAFO Onesti SA de aproximativ 243 de miliarde de lei.

La termenul anterior, din 23 ianuarie 2006, magistratii Tribunalului Bucuresti au acordat o noua amanare intrucat nu s-au prezentat la proces reprezentantii partilor vatamate in cauza.

Comentarii

  1. Daca au savarsit infractiuni trebuie sa fie inchisi. Toti vor sa se imbogateasca in mod ilegal si cat mai usor cu putinta.Sa mai munceasca si copii lor cu salariul minim pe economie…..sa vedem cu ce isi platesc datoriile si cati bani le mai ramane de benzina pentru masini….

Adauga un comentariu

*