Dihonie in Alianta

Liderul bacauan al PD, Vasile Nistor, l-a criticat aspru pe liderul PNL Bacau, Romeo Stavarache dar si pe Gabriel Berca, prefectul judetului Bacau. Acesta din urma afirmase intr-o sedinta a PNL ca Nistor ar fi un „impostor politic”.

Nistor a spsu ca din cauza lui Berca, Alianta nu-su poate indeplini programul de guvernare la Bacau.

Este inacceptabil ca la aceasta data, in Bacau, sa mai avem directori PSD. Prefectul nu mai reprezinta PNL, ci Alianta. Ne vom gândi serios cine va ocupa functia de prefect. Va pot spune ca voi face o informare catre ministrul Administratiei si Internelor Vasile Blaga. La negocierile privind fuziunea vom pune in discutie si functia de prefect“, a declarat Vasile Nistor.

Vasile Nistor mai sustine ca Prefectura ar fi facut presiuni asupra primarilor care doresc sa treaca la PD sa nu faca acest pas.

Nistor s-a razboit si cu primarul Stavarache, caruia i-a adus aminte ca si-a inceput cariera politica la PSD.

„Am intrat in politica aproape odata. El a stat foarte mult pe la PSD, apoi a fost la ApR, a trecut pe la PUR si acum e la PNL. A candidat de multe ori si a iesit sub linie. Primarul Stavarache e un primar al Aliantei si, cu toate acestea, protocolul nu a fost respectat in municipiul Bacau. I-am cerut lui Stavarache sa-si rezolve problemele din interior. Noi nu fuzionam cu aripioare din PNL. Daca fuzionam, o facem cu toata organizatia“, a mai spus Nistor.

In replica, Romeo Stavarache a spus ca „Nistor simte ca ii fuge pamântul de sub picioare si a intrat in panica. Ii transmit sa fie linistit sa nu mai faca declaratii belicoase”.

Adauga un comentariu

*