Stringere de rinduri in PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a susţinut o conferinţă de presă, după şedinţa grupurilor parlamentare social-democrate, în cadrul căreia a declarat că ‘doreşte un nou început pentru activitatea partidului’.

‘Trebuie să strângem rândurile, să avem un nou început, să arătăm că suntem puternici, că suntem în Parlament pentru a susÅ£ine problemele agendei reale a ţării’, a declarat Mircea Geoană. PreÅŸedintele partidului a apreciat că este nevoie de o mai bună cadenţă ÅŸi corelare a grupurilor parlamentare PSD din Camera DeputaÅ£ilor ÅŸi din Senat.
Potrivit lui Geoană, PSD va continua să susţină reforma clasei politice, în special introducerea votului uninominal. Mai mult, el a anunţat că va susţine introducerea unui ‘impozit pe solidaritate’, ceea ce înseamnă că cei care au o avere de peste un milion de euro să vină cu o contribuţie printr-o impozitare corectă pentru o redistribuire mai echitabilă în societatea românească.
Potrivit liderului PSD, puterea a elaborat o ‘stratagemă’ potrivit căreia „antipesedismul” este folosit ca o „perdea de fum” pentru a masca lipsa de progres din România. Totodată, Geoană a arătat că în politica românească trebuie adus „un plus etică” ÅŸi a propus ca PSD să iniÅ£ieze un proiect de lege în care să se separe „etanÅŸ ÅŸi definitiv” politica de afaceri.

Adauga un comentariu

*