Oana Bercaru, reprezentanta României la CM 2006

bacau vedete Conform editiei electronice de azi a ProSport, vedeta Playboy din luna februarie, Oana Bercaru, va reprezenta România în proiectul internaţional Playboy World Football Team. Proiectul iniţiat de Playboy SUA reuneşte 11 fete propuse de 11 ediţii internaţionale ale cunoscutei reviste şi presupune mai multe etape.

Prima etapa in cazul Playboy România este pictorialul cu temă fotbalistică pe care îl puteţi admira în acest număr al revistei. Apoi, în luna martie Oana Bercaru va pleca la Los Angeles pentru a fi prezenta la Playboy Mansion unde va realiza un mega-pictorial împreună cu reprezentantele celorlalte 10 ţări şi va participa la petrecerea organizată în onoarea lor la Mansion, petrecere la care va fi invitată toată crema de la Hollywood.
Mai mult decît atît Oana va avea pe urmele ei, pe toată durata prezenţei sale în Los Angeles, o echipă de filmare care-i va reţine pe peliculă absolut toate mişcările … Filmul va fi utlizat la realizarea unui material supriză pentru cititorii din România, la întoarcerea în ţară.

Ultima etapă a acestui proiect o reprezintă publicarea pictorialului realizat la Mansion împreună cu celelalte 10 frumuseţi, în Playboy România care va fi pe piaţă în timpul desfăşurării Campionatului Mondial de Fotbal din Germania.

Adauga un comentariu

*