Dumitru Sechelariu si-a luat concediu de crestere a copilului

sechelariu bacauFostul primar al Bacaului pare sa nu mai fie interesat in aceste zile nici de politica, nici de afaceri. „O voi trimite pe sotia mea la serviciu si eu voi sta acasa, ca sa ma ocup de cresterea fetitei”, declara Dumitru Sechelariu, la cateva zile dupa ce si-a depus dosarul pentru a primi cele 8 milioane lunar ca ajutor pentru cresterea copilului.

Faptul ca fostul primar si-a depus actele la institutiile statului si si-a cerut si drepturile banesti pentru cresterea fetitei a fost confirmat, ieri, si de Ioana Serenela Calustian, directorul Serviciului Public de Asistenta Sociala Bacau. „Este un drept al oricarui parinte, asa ca nu vad nimic neobisnuit in acest lucru”, a afirmat aceasta.

Ca patron al firmelor sale, Dumitru Sechelariu nu mai avea nici un drept la semnatura, fapt hotarat de instanta, motiv pentru care s-a hotarat sa transfere aceasta responsabilitate pe umerii sotiei sale.

„In aceasta perioada am fost mereu haituit si am considerat ca asa este cel mai bine. Sotia va merge in locul meu la serviciu, iar eu voi sta acasa si voi avea grija de Dora”, mai declara fostul primar al Bacaului.

De indemnizatia de opt milioane de lei, Dumitru Sechelariu nu va beneficia decat o jumatate de an. Fiica sa, Dora, nascuta in urma cu un an si jumatate, chiar de 14 iulie, ziua in care el aniversa 46 de ani, va implini la vara doi ani.

„Dupa ce va trece aceasta perioada, ma voi duce in cimitir. Acolo nu ma mai poate aresta nimeni”, mai spune, ironic, Sechelariu. Dupa opt ani in care a refuzat, in calitate de primar sa isi ridice, luna de luna salariul de la primarie, Dumitru Sechelariu s-a retras in familie, unde va trai cu cele opt milioane primite de la stat, din alocatia celor patru copii si din salariul sotiei.

„Nu sunt nici primul, nici ultimul care face asta. Este un drept pe care il au toate mamicile si toti taticii din tara asta si nu vad de ce n-as beneficia si eu de el”, adauga fostul edil al Bacaului.

Comentarii

  1. …Acest comentariu a fost sters deoarece continea cuvinte ofensatoare.

  2. Cuvinte ofensatoare? Mda… Adevarul doare intotdeauna!
    Puteti sterge mesaje, insa ADEVARULUI nu-i puteti pune botnita!

  3. puscasu fanica a zis:

    sa fii tare. ai de-a face cu mari mafioti. sa ridici in continuare pe fcm.

Adauga un comentariu

*