Conflict intre Primaria Bacau si Asociatiile de Proprietari

Primaria Bacau si Liga Asociatiilor de Proprietari se afla intr-un conflict deschis. Reprezentantii administratiei locale reproseaza ligii numarul mic de asociatii inscrise, dar si delapidarile uriase.

In Liga Asociatiilor de Proprietari sunt inscrise 89 de asociatii. Presedintese Ligii, Pavel Baciu, reproseaza reprezentantilor Primariei Bacau ca nu s-au implicat suficient in gestionarea problemelor aparute.

„Fiecare a facut ce a vrut si s-a canalizat problema de asa natura ca hotul a ramas tot la stâna”, a precizat Pavel Baciu, presedintele organizatiei.

Constantin Scripat, viceprimarul municipiului, a facut diferite acuzatii la adresa ligii, bazându-se pe state de plata unde figurau persoane decedate in urma cu doua luni de zile. De asemenea, acesta mai trebuie sa rezolve si problema administratorilor care au fugit cu banii incasati de la locatari.

„Pagubele sunt de 3-4 miliarde de lei, nici nu vreau sa ma gândesc cât sunt. si nici nu stiu daca vom recupera acesti bani”, a precizat viceprimarul. Acesta recunoaste ca exista o lipsa de comunicare si cu Politia Bacau, fapt ce duce la intârzierea solutionarii acestor cazuri.

Adauga un comentariu

*