Minodora Cliveti: demisia lui Nastase de la Camera nu e necesara

Minodora Cliveti, deputat PSD de Bacau, considera ca demisia lui Adrian Nastase de la sefia Camerei Deputatilor nu numai ca nu este necesara, dar ar fi si un gest de iresponsabilitate.

Reprezentanta social-democratilor crede ca Nastase nu are de ce sa amestece functiile si sa demisioneze si de la sefia Camerei Deputatilor. Situatia este diferita fata de cea de la partid, iar demisia ar fi un act de lasitate.

„Adrian Nastase are o responsabilitate la Camera Deputatilor, pe care trebuie sa si-o asume, in primul rand ca om si apoi ca membru PSD. Demisia ar fi o greseala”, a precizat Minodora Cliveti.

Comentarii

  1. poate-si da ea demisia inainte de sesizarea celor in drept sa-i verifice declaratia de avere si interese pe care nici ea n-o crede.
    alo oficiul de spalare a banilor…
    o urgenta la bacau

  2. Asa este madam Minodora lu’ Cliveti… Ca bine mai combati duduie la fituca Orb-servitorului de Bacau! Fireste ca nu e necesara eliminarea lui Adi Nastase „rozaliu’ minune”! Mai mult e nevoie de prasirea unor specimene de genul acesta in scopul repopularii cu sobolani rozalii a bietei Romanii!
    „Prostimea” ar trebui sa inteleaga ca nu mai timp de frecat menta! A venit vremea ZAVEREI! Care aveti arme cu arme care nu cu furci si topoare! Sa-i pierdem cu rau pe cei rai…

Adauga un comentariu

*