PD se crede mai tare ca PNL

Deputatul Liviu Miroseanu, presedintele executiv al democratilor din judet, considera ca fuziunea nu este un obiectiv care trebuie indeplinit, cum spun liberalii, ci mai degraba un proiect care trebuie studiat.

Acesta recunoaste chiar ca una din problemele majore pe care le vor avea celor doua partide in eventualitatea fuziunii vor fi chiar tensiunile din teritoriu. „Exista deocamdata suspiciuni ca tensiunile din unele judete intre PNL si PD pot impiedica aceasta fuziune”, a precizat Miroseanu.

Pe lista impedimentelor, deputatul mai aseaza si diferentele de ordin doctrinar, dar si faptul ca PNL ar putea fi nevoit sa renunte la doctrina sa in caz ca cele doua partide vor fuziona.

„Orban si Campeanu au amenintat chiar cu o ruptura in partid in caz ca li se va impune liberalilor schimbarea doctrinei, iar PD are oricum o pozitie destul de puternica in aceasta problema, suntem acum un partid popular, urmeaza alegerile la nivelul Parlamentului European, urmeaza integrare, nu ne jucam cu doctrinele”, a precizat acesta.

Despre intaietatea liberalilor in sondaje, Miroseanu este categoric: „Lucrurile stau exact pe dos. Ultimul an arata ca PD este in sondaje aproape de doua ori mai sus decat PNL, dar nu vreau sa comentez prea mult acest subiect”, a incheiat Miroseanu.

Comentarii

  1. Ma intreb si eu? Care-i mai tare? Fiecare dintre ei nu stie cum sa faca avere mai multa.

Adauga un comentariu

*