Circulatia pe doua drumuri judetene, blocata in Bacau

vreme de iarnaDoua drumuri judetene, Buhusi -Runc si Tg. Ocna – Barsanesti, continua sa ramana blocate, in timp ce pe celelalte se circula in conditii de iarna. Daca localitatea Runc este, practic, izolata, situatia de la Barsanesti este ceva mai buna, drumul ce face legatura cu Tg. Ocna nefiind singura cale de acces in comuna.

Catalin Pascu, purtator de cuvant al serviciului de specialitate de pe langa Consiliul Judetean spune, insa, ca este posibil ca, peste noapte, sa se infunde si alte drumuri daca ninsoare se va inteti.

Ieri la pranz pe traseu erau opt autocamioane cu lama si raspanditor de materiale antiderapente.

In ceea ce priveste drumurile nationale din judet, situatia era mult mai buna.

„Deocamdata se circula pe toate drumurile din judet, dar in condiitii de iarna. A inceput, ce-i drept, din nou sa ninga, dar aceasta nu este atat de consistenta incat sa ne creeze probleme.
Oricum, avem pe teren 11 autocamioane cu lama si raspanditor”, declara si inginerul Sorin Leahu, seful sectiei locale de la „Drumuri Nationale”.

In aceste conditii, circulatia trenurilor sau a autobuzelor de la SC „Transport Bistrita”, societate care asigura transportul interjudetean nu a avut de suferit, atat trenurile, cat si cursele circuland dupa programul normal.

Adauga un comentariu

*