Directorul general al Rafo este onorat ca Steaua poarta sigla rafinariei

sigla rafoDirectorul general al Rafo Onesti, Marin Anton, a declarat ca pentru el ”este o onoare faptul ca sigla rafinariei se afla pe pieptul jucatorilor de la Steaua”, deoarece in felul acesta ”i se face publicitate gratuit”.

Marin Anton a aratat ca promovarea siglei Rafo ”face parte dintr-o campanie de imbunatatire a imaginii rafinariei, dupa ce timp de doi ani s-a lucrat la redresarea financiara”.Contactat telefonic, seful Rafo a precizat ca dreptul de folosire a siglei a fost negociat de Expanet Trading Ltd. si FC Steaua.

‘Expanet are interes sa-si faca reclama, sa promoveze marca Rafo, pentru ca este detinatorul unui contract de procesare cu rafinaria, de o capacitate de 200.000 de tone pe luna, produsele sale ajungand in SUA, Canada si alte tari. Are tot interesul sa i faca reclama’, a mai spus Marin Anton.

Directorul general al Rafo a explicat ca imediat dupa prezentarea tricourilor cu imaginea Rafo, Marian Iancu a trimis o solicitare scrisa catre rafinarie in care solicita sa i se precizeze daca Steaua a incheiat cu Rafo vreun contract.

‘Un contract intre noi si Steaua nu exista si nici o hotarare a adunarii generale a actionarilor nu exista’, a mai spus Anton, care a adaugat ca a fost o neintelegere a termenilor juridici, nefiind vorba de ‘darea in folosinta a siglei’, care presupunea ca Steaua sa poata scoate produse petroliere pe piata cu marca Rafo.

Acesta a explicat ca Expanet, care face parte din grupul Calder A International BV, a solicitat in scris rafinariei acordul pentru ca sigla sa apara pe tricourile Stelei, acord pe care l-a primit. Calder A International BV sustine ca este actionarul majoritar la Rafo, informatie pe care Marin Anton a confirmat-o pentru AMOS News.

Anton a adaugat ca mai trebuie operate anumite schimbari in documentele firmei la Registrul Comertului pentru ca situatie detinerii actionariatului majoritar sa se rezolve intre Calder A si Balkan Petroleum.

Patronul BkP, Marian Iancu a declarat ca nu va lasa Steaua sa utilizeze sigla si ca va lua legatura cu Expanet pentru a se lamuri in ce conditii a fost incheiat contractul.in schimb, finantatorul Stelei, Gigi Becali, spune ca cine vrea sa se judece pentru sigla sa caute firma Expanet, cu care clubul a incheiat contractul.

Adauga un comentariu

*