Simion si Litu?

fcm bacauChiar daca se afla in Italia in cantonamentul Stelei de la Montecatini, Valentin Simion si Alin Litu nu vor ramane in lotul de 23 de jucatori al campioanei. Zvonurile circula cum ca cei doi vor ajunge la Bacau.

In foame mare de atacanti, FCM Bacau vrea sa-si intareasca ofensiva cu doi tineri stelisti. “S-a vorbit de Daniel Balan si de revenirea lui Eugen Baciu si a lui Andrei Cristea. Nici unul dintre acestia nu va veni la Bacau in acest an.

Ce va pot spune este ca ne dorim toti fotbalistii Stelei, nu numai pe cei doi atacanti. Nu de alta, dar vrem o mai mare concurenta pe posturi. Revenind la subiect, discutia cu oficialii Stelei am avut-o la finele anului trecut, asa ca nu va pot sune cine si cum va ajunge din Ghencea la Bacau”, a spus presedintele Gheorghe Chivorchian.

In ultimii doi ani, Bacaul a vandut Stelei nu mai putin de cinci fotbalisti. Cristi Ciocoiu, Eugen Baciu, Florin Lovin, Andrei Cristea si Dorin Goian. Gigi Becali si Dumitru Sechelariu sunt buni prieteni, si nu au negat acest imprumut de jucatori.

“Nu este treaba mea sa transfer jucatori. Cosmin Olaroiu si Mihai Stoica se ocupa de aceste lucruri la club. Daca Oli nu va avea nevoie de cei doi jucatori vom lua in calcul si varianta imprumutului la Bacau sau la o alta ehipa din Divizia A.

Sunt doi jucatori de perspectiva si, daca vor juca meci de meci in prima divizie le va fi mai usor sa prinda primul “11” la Steaua. Decat sa joace la satelitul nostru in Divizia C, mai bine ii dam sa se pregateasca la un club de “A”, a spus Gigi Becali.

Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*