ViP-PARTY 2006

revelion 2006 bacauFie ca au infruntat cu stoicism tirul de artilerie grea de pe strazile bacauane, din noaptea de Revelion, fie ca au plecat departe de casa, ViP-urile bacauane au pasit in noul an alaturi de familie sau de prietenii buni. Daca s-au distrat „altfel” decat muritorii de rand, asta o decideti doar dumneavoastra:

Fara a fi ceea ce se numeste un revolutionar, viceprimarul Constantin Scripat a petrecut noaptea dintre ani in strada, pe baricade. Alaturi de sotie dar si de bacauani. Am vazut cu ochii nostri cum oamenii de la salubritate au inceput curatenia, cand nu se stinsesera bine ultimele acorduri ale formatiei COMPACT, dupa ora 2 noaptea.

Viceprimarul ne-a laudat chiar pentru fair-playul de care am dat dovada, recunoscand acest lucru si ne-a deconspirat si cateva „secrete” legate de Revelion: a gustat cumpatat (ce-i drept) din sampania oferita bacauanilor si, ceva mai tarziu din friptura de iepure pregatita de intelegatoarea sa sotie. Am mai aflat ca au fost oferite circa 1000 de sticle de sampanie in Centrul Bacaului si ca, in noul an are de gand sa se ocupe mai mult de administratie si mai putin de politica. Ii dorim sincer sa i se implineasca visul…

Constantin Avram, important om de afaceri si politician de anvergura locala, a fost mai retinut in marturisirile sale. A petrecut cu prietenii, in afara Bacaului iar meniul a fost unul traditional romanesc. Gusturile (bune, spunem noi), nu se dezmint: „Premiatul de Jidvei” in varianta „sprit” a tinut bunadispozitia treaza. Pentru anul 2006, Constantin Avram spera intr-o mai buna imagine a partidului din care face parte si mai putin in ascensiuni politice personale.
Cei care il cunosc, stiu asta.

Gabi Casaneanu, director general al Auto Moto invest SRL Bacau (dealer Skoda), cu modestia care il caracterizeaza, prefera petrecerile simple, lipsite de ostentatie. S-a distrat cu familia in Centrul Bacaului, a ridicat o cupa de sampanie, a reusit sa sparga paharele, dar nu ar fi nici o problema, pentru ca cioburile aduc noroc. Datorita excesului alimentar a avut ulterior ceva probleme cu digestia, dar totul a trecut cu bine. Spera sa aiba vanzari excelente in noul an si sa realizeze proiectele de modernizare propuse.

Fidela vechilor prieteni, Oana Chelaru nu si-a refuzat nici in acest an placerea de a fi alaturi de ei. Au petrecut in salonul mic al unui cunoscut restaurant din centrul Bacaului iar meniul nici macar nu a fost atat de scump: 1.800.000 de lei de persoana. Antrenul, muzica formatiei locale, surprizele s-au tinut lant. Gazdele au adus 3 ansambluri populare care au facut deliciul mesenilor. Si pentru ca distractia costa, a mai scos 1.000.000 de lei din buzunar. 2006 aduce pentru Oana Chelaru o premiera. A reusit sa intre in randul avocatilor si spera la o cariera stralucita in acest sens. Nu putem decat sa-i uram mult succes!.

Marius CERGHICI

Adauga un comentariu

*