Subprefectul nu mai incape nici de conservatori

Subprefectul Neculai Olaru porneste un nou razboi. De data aceasta in vizorul lui Olaru au intrat conservatorii.

„Solutia imorala” a fost pusa din nou pe tapet iar reprezentantul Prefecturii nu se sfieste sa afirme chiar ca asteapta ca cineva sa gaseasca o solutie ca Partidul Conservator sa nu mai fie la guvernare. „in plan local nu e nici o relatie.

De fapt, as putea spune ca la Bacau nici nu exista Partid Conservator. Nu avem certitudinea sustinerii conservatorilor nici in CL si nici in alta privinta”, spune Olaru, nemultumit ca PC, in loc sa sustina din start viceprimarul democratilor, a avut tupeul sa emita pretentii pentru un candidat propriu.

„Cei de la Partidul Conservator, alaturi de PSD, au vrut si ei candidati. Ceea ce e absurd. Nu au vrut decit sa ne incurce, sa ne puna bete in roate. Nu se cunoaste ca PC e la guvernare”, spune Olaru.

Subprefectul spune ca in orice decizie luata de Alianta, PC se situeaza pe o pozitie diferita, nici nu poate fi vorba de colaborare. Problema e la PC, spune Olaru, care nu a rezolvat diferendul cu fostii colegi umanisti care au sarit in barca PNL.

„Declaratiile si gesturile conservatorilor s-au opus mereu intereselor coalitiei. E de neinteles comportamentul lor mai ales ca exista un protocol de colaborare”, spune Olaru.

„Domnul subprefect se crede Dumnezeu, aici in judet”

De cealalta parte, presedintele PC, Petru Munteanu, spune ca Alianta e vinovata de nerespectarea protocolului. „Au fost niste posturi la directiile deconcentrate care ne reveneau noua. Nu am cazut cu Alianta la nici o invoiala. Noi trebuia sa avem mai multe posturi decit PD. Dar nu am avut asemenea pretentii. Am vrut macar 10 din cele 50 si ceva. Dar la noi colaborarea ar trebui sa fie doar dintr-o directie. Cind ei au nevoie de noi, sa colaboram, cind noi avem nevoie de ei, mai vedem, mai vorbim peste 4 ani”, spune Munteanu.

El considera ca subprefectul nu face decit sa repete declaratiile sefilor de la Bucuresti si ii recomanda acestuia sa fie macar autentic. „Domnul subprefect se crede Dumnezeu, aici in judet.

Dar nu e decit un muritor de rind care a facut si el o afacere cit a fost Draganuta la FPS. E megafonul cuiva, ca sa nu zic papagal. Un megafon e un aparat care nu gindeste ci transmite mai departe un mesaj”, si-a iesit din pepeni Munteanu.

Catalina CHIFU

Adauga un comentariu

*